topMenu_01topMenu_02topMenu_03topMenu_04
Pio Atya üzenete

pio-atyaMagyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!

Sai Baba üzenete

sai-babaHa mindig elítélitek önmagatokat, hogy gyengék és jelentéktelenek vagytok, akkor sosem érhettek el semmit. Ha azt gondoljátok magatokról, hogy szerencsétlenek és értéktelenek vagytok, akkor olyanná is váltok. Ehelyett ha tudatosítjátok magatokban, hogy isteni szikrák vagytok, és hogy maga Isten a valóságotok, akkor Istenné válhattok és minden erőt irányíthattok. Azzá váltok, amit éreztek. (Yad bhaavam, thad bhavathi.) Az számít a leginkább, amit éreztek. Ez az alapja mindennek, ami vagytok. Legyen hitetek az Atmában, az isteni Önvalóban, aki valójában vagytok! Ezt mindnyájatoknak meg kell tennie.

Sós vizes fürdő

A sós vizes fürdő igen alaposan kitisztítja az energiatestet és fokozatosan megerősíti a szervezetet és annak védekező mechanizmusát. Ajánlatos naponta többször megismételni, mivel az energiatest egy idő után újra beszennyeződik.

prana-gyogyitas